Lees meer

5 pijlers voor een succesvol bedrijf

Wat is er nu eigenlijk nodig om als ondernemer precies dátgene te doen wat je het allerliefste doet én hier goed mee te verdienen? Een dienstverlenend bedrijf rust op 5 pijlers.

Lees meer

Workshop

Ook in de jungle van het ondernemen geldt het recht van de sterkste. Diegene met de meeste reclame-budgetten, de grootste mond en het meeste lef trekt vaak de meeste aandacht en dus de meeste klanten. Maar wie niet sterk is, moet slim zijn. Ga mee op ontdekkingstocht voor een close encounter met The Big Five van het ondernemen en leer wat er nodig is om met je expertise goed je brood te verdienen!

Lees meer

Online programma

OK, even samenvatten. Je bent zelfstandig ondernemer. Je bent goed in je vak (ook al zie je dat zelf nog niet helemaal!). Je houdt van je vak. Maar… die klanten. Hoe kom je eraan? Welke prijzen vraag je? Hoe verkoop je jezelf en je aanbod? Dàt is precies wat je leert in dit online programma.

Lees meer

Groepsprogramma

Ondernemen kan eenzaam zijn. Alles zelf doen, zelf uitvissen, jezelf een schop onder je kont geven, niet zo makkelijk! Met andere woorden: je kan wat hulp gebruiken. (Je bent niet voor niets op de site van een ondernemerscoach, nietwaar? ,-) ) In mijn groepsprogramma krijg je hulp in overvloed. Van mij, maar ook van ondernemers zoals jezelf. En geloof me, die groepskracht… dat werkt!

Lees meer

Individuele coaching

Ben je net gestart met je zelfstandige activiteit en wil je dat ineens goed aanpakken? Je werkte al een hele tijd als freelancer en wil nu je eigen aanbod op de markt zetten? Of ben je al een tijdje aan het werk als zelfstandig ondernemer en worstel je met het krijgen van klanten, het vragen van goede prijzen en je sales en marketing? Dan ben je heel welkom voor een individueel ondernemerstraject!

Industrieweg 3 3001 Heverlee
ann@althea-coaching.be


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x