Lees meer

5 pijlers voor een succesvol bedrijf

Wat is er nu eigenlijk nodig om als ondernemer precies dátgene te doen wat je het allerliefste doet én hier goed mee te verdienen? Een dienstverlenend bedrijf rust op 5 pijlers.

Lees meer

Workshop

Ook in de jungle van het ondernemen geldt het recht van de sterkste. Diegene met de meeste reclame-budgetten, de grootste mond en het meeste lef trekt vaak de meeste aandacht en dus de meeste klanten. Maar wie niet sterk is, moet slim zijn. Ga mee op ontdekkingstocht voor een close encounter met The Big Five van het ondernemen en leer wat er nodig is om met je expertise goed je brood te verdienen!

Lees meer

In 10 stappen van missie naar bedrijf

Je bent coach, trainer, therapeut of consultant. Je bent goed in je vak (ook al zie je dat zelf nog niet helemaal!). Je doet niet liever dan werken met je klanten. Maar… die klanten. Hoe kom je eraan? Welke prijzen kan je vragen? Hoe verkoop je jezelf en je aanbod zonder fake en opdringerig te zijn? En last but not least: hoe reken je af met die eeuwige zelftwijfel en dat uitstelgedrag? Dàt is precies wat je leert in dit programma.

Lees meer

Jaartraject Van passie naar profit

Je weet wie je klanten zijn, je hebt een aanbod, je doet aan marketing, je hebt klanten. Niet teveel en nog bijlange niet zoveel als je zou willen maar er is wel een begin (zeg je vooral dapper tegen jezelf en de vrienden die er naar vragen). Alleen: alles is het nog nét niet.

Lees meer

Individuele coaching

Ben je net gestart met je zelfstandige activiteit en wil je dat ineens goed aanpakken? Je werkte al een hele tijd als freelancer en wil nu je eigen aanbod op de markt zetten? Of ben je al een tijdje aan het werk als zelfstandig ondernemer en worstel je met het krijgen van klanten, het vragen van goede prijzen en je sales en marketing? Dan ben je heel welkom voor een individueel ondernemerstraject!

ann@althea-coaching.be


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x