Lees meer

[Gratis webinar] Het verschil dat jij alleen kan maken

Misschien weet je al wat jij te doen hebt hier op aarde. Of misschien nog niet. Het is belangrijk dat jij gaat doen wat je het allerbeste kan. En ja, ik snap het héél goed. Het is angstaanjagend om te zeggen 'dit is wat ik doe, dit is wat ik kan' en daar volledig voor te gaan. Maar de wereld heeft jou nodig. Meer dan ooit. Daarom geef ik op woensdag 26 juni deze gratis online training.

Lees meer

[Gratis videoreeks] De Grote Anti-Uitstel Training

Wat stel jij op dit moment uit? Wat is dat ene iets waarvan je wéét dat het heel belangrijk is en waar je toch steeds maar niet aan toe komt? De Grote Anti-Uitstel Training (die bestaat uit 5 videolessen en een bijbehorend werkboek) is nu gratis te downloaden.

Lees meer

[Gratis online training] Tem je ondernemersgremlins!

Ondernemen is echt niet moeilijk: kleine acties op de juiste manier op het juiste moment. Dat kan je leren. Maar die gremlins hé! Al die stemmetjes in je hoofd die zeggen dat je het toch niet kan, dat het te vroeg is, dat je nog bijlange niet goed genoeg bent. Dié saboteren ons!

Lees meer

[Gratis e-book] Meer klanten met marketing die bij jou past

Radicaal eerlijke marketing vertrekt niét vanuit: ik wil zo snel mogelijk mijn diensten verkopen. Radicaal eerlijke marketing gaat om mensen helpen bij verandering. Hoe zou het zijn om dit soort marketing te gaan doen? In dit gratis e-book leer ik je wat daarvoor nodig is.

Lees meer

Stel me een vraag!

Ik HOU van vragen. Vragen zijn mijn brandstof. Door vragen maak ik contact met mijn innerlijke wijsheid. Vragen brengen me altijd nét naar datgene wat ontbrak, naar wat nog moest gezegd worden. Had ik al gezegd dat ik HOU van vragen? Dus: stel me gratis een vraag over het verschil dat jij alleen kan maken!

Lees meer

Nieuwsbrief

Krijg jij graag jij mijn blogs, vlogs en podcasts rechtstreeks in je mailbox? Meld je nu aan!

Lees meer

Gratis kennismakingsgesprek

Er is een verschil dat jij alleen kan maken. Iets dat jij te doen hebt op deze wereld. Iets dat jij beter kan dan wie dan ook, op jouw unieke manier. Wil je me leren kennen en kijken of ik ook jou hierbij kan helpen? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis kennismakingsgesprek.

mail_outline ann@althea-coaching.be

Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x